W/M - Internship - Business Development NL

Over ons:

 


Wat als ik je zou vertellen dat je je kunt samenwerken met een gemotiveerd jong team, dynamisch, leuk, vol ideeën en gevarieerde vaardigheden?Free2Move is gevestigd in het hart van Parijs, vlak voor het Gare de Lyon, en heeft één enkel maar ambitieus doel: de mobiliteit van mensen vereenvoudigen.Als onderdeel van PSA Group is Free2Move uitgegroeid tot de one-stop-shop voor mobiliteitsdiensten.


Wilt u eender welk vervoermiddel in het stadscentrum vergelijken en boeken?


Heb je een auto nodig voor een uur of twee om wat vrienden te ontmoeten?


Bent u van plan om een trein of een vlucht te nemen en wilt u een parkeerplaats reserveren?


Op zoek naar een lease-oplossing met een flexibele inzet?


Wij beantwoorden deze behoeften in één enkele App!


 


Hoe zit het met professionals?


Free2Move werkt samen puts +1,000 bedrijven, van start ups tot bedrijven, en biedt een uitgebreide selectie van diensten aan om het leven van werknemers en fleetmanagers te vergemakkelijken.


Free2Move Business Solutions is het perfecte antwoord voor bedrijven die kosten willen besparen, een soepele werknemerservaring willen creëren als het gaat om mobiliteit of een milieuvriendelijke mobiliteit strategie te implementeren.


 

Eleven waarden: klantgerichtheid, wendbaarheid, eenvoud, ruimdenkendheid.


I werkt in een mensgerichte, innovatieve, wendbare en internationaal georiënteerde structuur en draagt samen met ons bij aan het succes van Free2Move. Dus wat zeg je ervan, ben je klaar voor de uitdaging?


 


👉Meer Over ons:  https: